Masyie

Selasa, 21 Mei 2013

Nonstop





• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ 









Umi selalu pesan jangan mengeluh. Kuatkan diri masyie. Suara dah takde , cakap pun keluar angin je. Come on , bukan mengalah pada ujian yang menimpa instead we ought too confident and bertambah semangat. School holiday two weeks ni pun tak cuti , Ohh MY LORD YA RAHMAN YA RAHIM , help me to be strong *aminnn*



Kita mampu , sebab tu kita diuji



Moga dipermudahkanNYA  




:: Wallahu'alam ::

2 orang comment:

cik laili berkata...

Ujian yang Allah beri biasanya ikut kemampuan masing2. Moga tabah menghadapi segala ujian..

Masyie Rosli berkata...

@cik laili btol tu cikgu , Allah x kn uji kita kalau kita x mmpu.

Catat Ulasan

S A L A M
Comment laa ye :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
:: Copyright by Masyie Rosli Di Hikayta Hidup ::